O NAŠIM RESURSIMA
Hotel Brass - Usluge
Saznajte nešto više o smještaju u našem hotelu, hotelskom restoranu i sali za sastanke i konferencije.

Smještaj

Uz prelijep prirodni ambijent, obezbijedili smo i luksuzno uređen i udoban smještaj, kako bismo svaki minut Vašeg boravka u našem hotelu učinili što prijatnijim. Pored klasičnih i deluxe soba, u ponudi imamo i tri prostrana apartmana idealna za miran i raskošan odmor.

Economy soba

Naše economy sobe idealne su za one kojima je potrebno ugodno prenoćište bez puno komplikacija. Raspored i broj kreveta moguće je prilagoditi po vašoj želji.

Deluxe soba

Nešto veće deluxe sobe prostranije su i ugodnije od klasičnih, što ih čini idealnim za duži boravak u hotelu. Raspored i broj kreveta moguće je prilagoditi po vašoj želji.

Superior soba

Velike superior sobe nalaze se u posebnom objektu sa velikom baštom. Veoma su prostrane i imaju mali balkon. Raspored i broj kreveta moguće je prilagoditi po vašoj želji.

Standardni apartman

Naš standardni dvoetažni apartman odličan je izbor za one kojima je potrebno mnogo prostora. Pored lijepog luksuznog enterijera, ovaj apartman ima i malu kuhinju.

Superior apartman

Luksuzni superior apartman posebno je izdvojen od ostalih soba i apartmana, te predstavlja najmirnije mjesto u hotelu, idealno za one kojima i malo buke smeta.

King apartman

Dvoetažni luksuzni king apartman je najbolje, najljepše, najveće i najugodnije mjesto u hotelu, idealno za one koji žele nezaboravno iskustvo u mirnom srcu prirode.

Sala za sastanke

Ukoliko Vam je potreban prostor za održavanje profesionalnih konferencija, poslovnih sastanaka, predavanja ili kurseva, naša sala za sastanke je idealan izbor, jer pored same funkcionalnosti predstavlja i prijatno i mirno okruženje za rad.

Restoran

Luksuzni hotelski restoran sa izlazom u baštu bit će Vam dostupan za vrijeme Vašeg boravka u hotelu, a moguće ga je i zasebno zakupiti za posebne događaje kao što su velike organizovane večere i druženja, vjenčanja i slično.

Teniski tereni

U sklopu hotelskog kompleksa imamo i dva profesionalna teniska terena, koja su pogodna za održavanje privatnih teniskih časova, teniskih takmičenja i slično. Korištenjem i ostalog hotelskog sadržaja moguće je organizovati višednevne aktivnosti.

Kontakt informacije
Zadovoljstvo nam je dočekati Vas uz ugodan smještaj, dobru hranu, kvalitetne usluge i nezaboravno druženje.

Telefon (Viber i WhatsApp):
033/877-555
E-mail generalnog direktora:
gm@hotelbrass.ba
Osnovne informacije i rezervacije:
info@hotelbrass.ba