HOTEL BRASS SARAJEVO
Porodični ambijent sa prirodnim i mirnim okruženjem
Hotel Brass pruža Vam idealno mjesto i uslove za odmor, relaksaciju i druženja, u prirodnom i domaćem okruženju naselja Stup u Sarajevu.
SAZNAJ VIŠE

Dobro došli u Hotel Brass!

LUKSUZ U MIRNOM SRCU PRIRODE

Nedaleko od sarajevskog aerodroma, okružen prirodnim ljepotama, nalazi se hotel Brass. Ulaskom na hotelsko imanje, sve naše goste dočekuje ljubazno osoblje koje će Vam rado predstaviti hotel. Na putu prema hotelu proći ćete kroz prelijepu hotelsku baštu, u kojoj ćete moći neograničeno uživati za vrijeme Vašeg boravka u hotelu. Na samom ulazu u hotel, dočekat će Vas luksuzna recepcija, gdje ćete se imati priliku osvježiti i odmoriti. Pored recepcije se nalazi luksuzni restoran, koji je povezan sa baštom. Enterijer našeg hotela izrađen je od najkvalitetnijih prirodnih materijala, koji su zadržali svoju ljepotu i nakon mnogo godina postojanja.

U pogledu smještaja nudimo jednokrevetne i dvokrevetne sobe, dva velika apartmana, kao i dvoetažni king apartman za nezaboravno iskustvo. Na raspolaganju je također i velika sala za sastanke, pogodna za sve vrste predavanja, kurseva, konferencija i sličnih događaja. Pored svega navedenog, spremni smo za Vas organizovati i posebne događaje poput vjenčanja, roštilja, dječijih aktivnosti, gradskih tura i slično. Cjelokupan ambijent unutar i oko hotela Brass, kao i profesionalan odnos našeg osoblja prema gostima, privukli su mnogobrojne goste iz cijelog svijeta, među kojima su i poznate ličnosti: Angelina Jolie, Penelope Cruz, Sezen Aksu i Sergio Castellitto.

Kontakt informacije
Zadovoljstvo nam je dočekati Vas uz ugodan smještaj, dobru hranu, kvalitetne usluge i nezaboravno druženje.

Telefon (Viber i WhatsApp):
033/877-555
E-mail generalnog direktora:
gm@hotelbrass.ba
Osnovne informacije i rezervacije:
info@hotelbrass.ba